A. Kučys – apie naglumą ir artimiausias svajones

Tik futbolui skirtoje „Kauno Žalgirio“ tinklalaidėje apsilankė ir antrasis svečias – klubo puolėjas Armandas Kučys.

 A. Kučys<br> zalgiris.lt nuotr.
 A. Kučys<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2024, 12:47 PM

21-erių futbolininkas šiuo metu yra rezultatyvias „TOPsport A lygos“ futbolininkas – po dvylikos turų jo sąskaitoje jau šeši tikslūs smūgiai. Keturis iš jų A.Kučys pelnė per balandžio mėnesį, o tai žaidėjui leido tapti geriausiu jaunuoju mėnesio lygos futbolininku.

Beveik valandą su Lietuvos vyrų futbolo rinktinės nariu šnekėjosi „Kauno Žalgirio“ klubo komunikacijos vadybininkas ir sporto komentatorius Lukas Gintautas.

Tinklalaidės metu A.Kučys ieškojo pralaimėjimo „TransINVEST“ priežasčių, taip pat pasakojo apie komandos reakcijas į pralaimėjimus ir rungtynių analizes.

Pokalbio metu buvo prisimintas ir Armando Kučio tėvas, buvęs Panevėžio „Ekrano“ ir Lietuvos rinktinės žaidėjas Aurimas Kučys.

„Tėtis man įskiepyjo meilę futbolui ir daug davė. Jis mane palaiko ir tuo pačiu duoda velnių, neleidžia atsipalaiduoti net ir po geresnių rungtynių. Visada susiskambiname, jis pasako kitą nuomonę. Jis žiūri visas mano rungtynes, seka mano karjerą ir mane palaiko. Aš pats eidavau į jo rungtynes, jis daug matęs ir patyręs, tad jo sukaupta patirtis man yra neįkainojama“, – pasakojo A.Kučys.

Tinklalaidėje puolėjas taip pat atskleidė, kokį pelnytų įvarčių tikslą buvo užsibrėžęs prieš sezoną.

„Praėjusio sezono uždarymo metu pasakiau sau, kad 10 įvarčių būtų gera riba, nes tai būtų pilnas sezonas, antras klube. Kai įvarčiai krenta, noras kyla ir norisi įmušti dar daugiau. Dabar 10 neužtektų“, – šypsojosi panevėžietis.

Žalgirietis taip pat pasakojo apie karjeros etapus Italijoje bei Švedijoje, asmeninį tobulėjimą ir žaidimą nacionalinėje rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.