Teisėjui kamuoliu smūgiuoti norėjęs ir alkūnėmis mojavęs C. Ronaldo sulaukė bausmės – ilsėsis nuo futbolo

Saudo Arabijos futbolo taurės pusfinalis atsirūgo emocijų nevaldžiusiam Cristiano Ronaldo. Portugalo atstovaujama „Al Nassr“ ekipa ne tik patyrė pralaimėjimą bei baigė savo pasirodymą turnyre – išvarytas iš aikštės mačo pabaigoje dėl galimo smūgio alkūne varžovui C.Ronaldo turės praleisti dvi rungtynes.

C.Ronaldo prarado savitvardą.<br>Stopkadrai.
C.Ronaldo prarado savitvardą.<br>Stopkadrai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2024, 3:26 PM

Balandžio 9 dieną „Al Nassr“ 1:2 nusileido „Al Hilal“ futbolininkams.

Aistros tąkart aukščiausią tašką pasiekė rungtynių pabaigoje. 86-ąją akistatos minutę 39-erių C.Ronaldo nesuvaldė emocijų ir varžovui neva smūgiavo alkūne.

Portugalas norėjo itin greitai išmesti iš užribio kamuolį, tačiau „Al Hilal“ žaidėjas jam to padaryti neleido ir tuomet žvaigždė alkūne jį pastūmė.

Nesportiškas C.Ronaldo veiksmas neprasprūdo pro akis rungtynių teisėjui – jis nedelsdamas futbolo žvaigždei parodė raudoną kortelę ir išvarė C.Ronaldo iš aikštės.

Toks arbitro sprendimas dar labiau sunervino portugalą – žaidėjas dėl neva neteisingo sprendimo norėjo kumščiu smūgiuoti kamuolį į arbitrą, bet laiku susitvardė ir burnodamas paliko aikštę.

Šį momentą ir C.Ronaldo raštišką paaiškinimą išnagrinėjusi Saudo Arabijos futbolo federacijos Drausmės komisija konstatavo, kad iš esmės raudona kortelė neturėjo būti skirta, tačiau nutarė žvaigždei duoti „atostogų“ – futbolininkas privalės praleisti du ekipos mačus.

C.Ronaldo „Al Nassr“ ekipai atstovauti pradėjo 2022 metų gruodžio 30 dieną, pasirašęs dviejų metų kontraktą, kurio vertė yra 200 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.