Žvaigždžių savaitėje – milijardierė T. Swift ir „Openheimerio“ žvaigždės debiutas madoje

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Žvaigždžių savaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Žvaigždžių savaitė.<br> Scanpix nuotr.
 Cillianas Murphy.<br> Scanpix nuotr.
 Cillianas Murphy.<br> Scanpix nuotr.
 Taylor Swift.<br> Scanpix nuotr.
 Taylor Swift.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Lopez.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Lopez.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Lopez.<br> Scanpix nuotr.
 Jennifer Lopez.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 15, 2024, 9:27 AM

Tapo vyriškumo ikona

Airių aktorius, filmo „Openheimeris“ žvaigždė Cillianas Murphy (47 m.) debiutavo specialioje „Versace Icons“ kampanijoje, atspindinčioje talentingus vyrus. Dar prieš mėnesį į „Oskarų“ apdovanojimus jis atvyko vilkėdamas „Versace“ smokingą, taip gerbėjams pranešdamas ir naują žinią – nuo balandžio pradžios jis suvienija jėgas su italų mados namais.

Naujausia reklama įkvėpta drąsaus dešimtojo dešimtmečio seksualumo. C.Murphy reklamoje vilki plačias kelnes aukštu juosmeniu, baltus marškinius ir žemės spalvos marškinėlius.

„Versace“ įrašė reklaminį vaizdo klipą pagal C.Murphy parinktą jo bičiulių airių grupės „Fontaines D.C“ dainą „Boys in the Better Land“.

„Bendradarbiavimas su Donatella Versace – nuo dalijimosi vaizdų nuorodomis iki muzikos parinkimo vaizdo įrašui – atspindėjo tai, kas aš esu“, – džiaugėsi „Oskaro“ laureatas.

Alkį malšina netikėtu būdu

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (54 m.) gerbėjus stebina ne tik neblėstančiu grožiu, jaunatviškumu, bet ir išlaikomomis nepriekaištingomis kūno linijomis. Daugeliui svarstant, kaip jai tai pavyksta, paaiškėjo viso to receptas.

J.Lopez savęs nealina drastiškomis dietomis ar papildais – ji pasitelkia aromaterapiją.

Žvaigždė kasdien po 15 minučių praleidžia kvėpuodama greipfrutų eterinio aliejaus aromatu – tai daro, kad numalšintų norą užkandžiauti.

Nors moksliškai dar nėra ištirta, kad šis būdas yra veiksmingas, remiantis iki tol atliktais tyrimais galima teigti, jog ryšys tarp greipfruto ir mažesnio alkio jausmo išties yra.

Susikrovė milijardą

Amerikiečių popmuzikos žvaigždė Taylor Switf (34 m.) oficialiai tapo milijardiere. Finansinių naujienų leidinys „Forbes“ pranešė, kad ji yra pirmoji atlikėja, tapusi milijardiere vien iš savo muzikos.

„Forbes“ sudarytame turtingiausių planetos žmonių sąraše, kurio viršūnėje šiuo metu yra 75-erių Prancūzijos mados ir mažmeninės prekybos magnatas Bernard’as Arnault, ji užima 2456 vietą.

T.Swift sukaupė 1,1 mlrd. JAV dolerių turtą. Tai milžiniška suma lyginant su 40 mln. JAV dolerių turtu, kurį, kaip manoma, yra susikrovęs jos vaikinas 34-erių amerikietiškojo futbolo komandos „Kansas City Chiefs“ žaidėjas Travisas Kelce’as.

Pribloškiantį T.Swift turtą sudaro apie 500 mln. JAV dolerių, gautų iš gastrolių ir honorarų, taip pat panašus turtas, gautas iš jos albumų, o 155 mln. JAV dolerių ji uždirbo iš filmo apie pastarąjį koncertinį turą.

125 mln. JAV dolerių atlikėja susišlavė iš valdomo nekilnojamojo turto ir, žinoma, didelius pinigus gavo dirbdama su didžiausiais pasaulio prekės ženklais.

Didžiulę dalį turtų T.Swift sukrovė jos pasaulinis turas „Eras“, kuris prasidėjo praėjusių metų kovą ir baigsis šį gruodį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.