Žvaigždžių pamėgtais sportiniais bateliais pasipuošęs R. Sunakas sulaukė kritikos kirčių

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Rishi Sunakas (43 m.) sumušė madingųjų „Adidas“ sportinių batelių „Samba“ populiarumą.

R. Sunakas.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
R. Sunakas.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2024, 5:54 PM, atnaujinta Apr 16, 2024, 5:58 PM

Pasirodydamas oficialiame susitikime su šia pasaulinio lygio žvaigždžių pamėgta laisvalaikio avalyne pasirodęs vyras taip užbaigė jos populiarumo erą, rašo CNN.

Prieš daugiau ne isavaitę socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalytame vaizdo įraše R.Sunakas pristatė konservatorių vyriausybės naujausią mokesčių ir vaikų priežiūros reformą, tačiau jo paprastas įvaizdis nustelbė pristatymo esmę. Tą pastebėjo ir politiko sekėjai, kurie nevengė Rishi Sunako įvaizdžio patraukti per dantį.

„Sambos, spėkit, ar jis vienas iš mūsų?“, „Jo padėjėjai jam tikrai padėjo tapti paprastu ir panašiu“, „Dar vienas bandymas tapti patraukliu žlugo“, „Siekdamas būti jaunu ir stilingu Sunakas pasitelkė šauniuosius sportbačius ir sugadino jų populiarumą“, – Jungtinės Karalystės ministro pirmininko įvaizdį kritikavo internautai.

Reakcija į prie kostiumo priderintus sportinius „Adidas“ prekės ženklo Rishi Sunako batelius buvo gerokai kitokia nei į kitų pasaulio politikos lyderių tokius stiliaus sprendimus.

2019-ųjų vasarą buvęs Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Barackas Obama buvo pastebėtas savo fondo renginyje Kvala Lumpūre, Malaizijoje, vilkėdamas šviesius „Adidas“ prekės ženko „Stan Smith“ sportinius batelius.

Tąkart jo pasirinkimą internautai įvertino kaip stilingą, žaismingą ir tinkamą tokio tipo renginiui.

Tas pats nutiko ir su Kamalos Harris pasirinkimu. Tuomet, kai pradėjo savo rinkiminę kampaniją 2020-aisiais, ji buvo pagirta už drąsų aprangos etiketo pažeidimą, kadangi pasirodė avėdama „Converse“ sportinius batelius.

Tačiau kodėl R.Sunakas nesulaukė tokios pačios visuomenės reakcijos? Kaip rašo CNN, politikas laisvalaikio avalinę avėjo norėdamas nukreipti dėmesį nuo svarbių aktualijų. Tuo tarpu iki tol išvardyti politiniai lyderiai sportinius batelius nešiojo neoficialiuose priėmimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.