Atskleidė, kaip auga Paris Hilton vaikai: privatūs skrydžiai ir vežimėliai už beveik 10 tūkst. eurų

Čihuahua šuniukai, privatūs lėktuvai, „Burberry“ drabužiai ir beveik 150 tūkst. eurų per mėnesį kainuojantys namai – visa tai – dviejų, amerikiečių verslininkės ir nuomonės formuotojos Paris Hilton (43 m.), vaikų kasdienybė.

Atskleidė kaip auga Paris Hilton vaikai: privatūs skrydžiai ir vežimėliai už beveik 10 tūkst. eurų.<br>Lrytas.lt koliažas.
Atskleidė kaip auga Paris Hilton vaikai: privatūs skrydžiai ir vežimėliai už beveik 10 tūkst. eurų.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paris Hilton.<br>AFP / scanpix nuotr.
Paris Hilton.<br>AFP / scanpix nuotr.
Paris Hilton su sūnumi.<br>Kevin Ostajewki/Michael Simon/st / scanpix nuotr.
Paris Hilton su sūnumi.<br>Kevin Ostajewki/Michael Simon/st / scanpix nuotr.
Paris Hilton su sūnumi.<br>Kevin Ostajewski/Simon/startraks / scanpix nuotr.
Paris Hilton su sūnumi.<br>Kevin Ostajewski/Simon/startraks / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-04-15 22:57, atnaujinta 2024-04-17 17:37

Koks puikus yra gyvenimas, kai tavo mama yra „Hilton“ viešbučių paveldėtoja ir devintojo dešimtmečio ikona, kurios turtas vertinamas beveik 300 mln. eurų, klausė britų portalas TheSun.com.

43-ejų moteris 2023 m. sausį surogatinės motinos pagalba susilaukė pirmojo vaiko – sūnaus Phoenixo. Tų pačių metų lapkritį šeimai gimė dukra London.

P.Hilton abu vaikus augina su vyru, verslininku Karteriu Reumu. Pora susižadėjo 2021 m. prabangioje ceremonijoje Los Andžele.

Nuomonės formuotoja bulvarinės spaudos dėmesio pirmą kartą sulaukė dešimtojo dešimtmečio pabaigoje, kai tapo svarbia Niujorko visuomeninės dalimi, o 2001 m. buvo paskelbta „TA“ Niujorko mergina“.

Nepaisant klijuotos vakarėlių merginos etiketės, jau kurį laiką ji persikūnijo į rūpestingą dviejų vaikų mamą. Dabar P.Hilton yra daug protingesnė, nei iš pradžių parodė, pridėjo TheSun.com.

Nenuostabu, kad jos vaikai Phoenix ir London gyvena pasiturinčiai – P.Hilton yra ne tik kilusi iš vienos galingiausių pasaulio šeimų, bet ir spėjo įsitvirtinti kaip gerbiama verslininkė.

Leidinys „Fabulous“ apžvelgė, koks turėtų būti puikus gyvenimas, kai tavo mama yra P.Hilton.

Nors verslininkė dar tik ruošiasi pasauliui parodyti dukters London veidą ir stilių, Phoenix apranga turėtų užtikrinti – ji laiminga mergaitė.

P.Hilton sūnus vilkėjo visų dizainerių – nuo „Burberry“ ir „Dolce & Gabbana“ iki „Moschino“ ir „Gucci“ – drabužius.

Kovą vykusiame 43-ojo P.Hilton gimtadienio vakarėlyje Phoenix vilkėjo maždaug 450 eurų kainuojantį „Burberry“ kombinezoną languotu raštu.

Neseniai šeimos slidinėjimo atostogų metu jis vilkėjo mėlyną „Moschino“ sportinį kostiumą, kurio vertė 180 eurų, o skrisdamas namo privačiu lėktuvu mažylis vilkėjo daugiau nei 300 eurų kainuojantį „Burberry“ džemperį su gobtuvu.

Sausio mėnesį vykusiame pirmojo gimtadienio vakarėlyje Phoenixas vilkėjo kelis drabužius.

Jo aprangą sudarė 210 eurų kainuojantys „Fendi polo marškinėliai, beveik 200 eurų kainuojantys medvilniniai „Burberry“ marškiniai priderinti prie pilkų kelnių ir baltų velvetinių „Vans“ sportbačių.

P.Hilton teigimu, po gimtadienio vakarėlio jos atžala „susirgo“ noru šėlti, kuris, kaip ji juokavo, yra „paveldimas“.

Gimtadienio metu mažasis Phoenixas buvo užfiksuotas šokantis, besišypsantis ir linksminantis svečius žavingais judesiais.

Jo tėvai didžiuodamiesi teigė, kad „Burberry“ drabužiais vilkinti berniukas yra „mieliausias dalykas pasaulyje“.

Kai mamos turtas yra įvertintas beveik 300 mln. eurų, nenuostabu, kad gimtadienio vakarėliai būna prabangūs.

Ir jei pirmasis mažojo Phoenixo pokylis buvo toks įspūdingas, ateinančiais metais jis tikrai gali tikėtis ir daugiau.

Vakarėlis vyko „jūros tema“, jame buvo įrengtas zoologijos sodas, įspūdingo aukščio balionų arkos ir pripučiama pilis.

„Pirmojo gimtadienio proga su mažyliu P keliaujame po jūrą! Stebuklinga diena pačiam stebuklingiausiam, labiausiai besišypsančiam berniukui“, – po vakarėlio P.Hilton rašė Instagrame.

O į pasaulį atėjus mažajai London, jai buvo padovanotas personalizuota glaustinukė, dizainerių kurti saulės akinukai ir pliušinis rankomis megztas meškiukas.

Nors London tik keturi mėnesiai, ji privačiu lėktuvu keliavo daugiau kartų, nei bet kuris iš mūsų, rašė TheSun.com.

Hiltonai per Kalėdas skrido į slaptą šeimos namelį, buvo slidinėjimo atostogose, deginosi Meksikoje, Velykas praleido Karibų jūros regione ir tyrinėjo Niujorką – visa tai įvyko nuo mažylės gimimo praėjusių metų lapkritį.

Phoenixas ir London ne tik keliauja privačiais lėktuvais – jie abu buvo vežiojami ir „Christian Dior“ vaikiškais vežimėliais, kurių vertė siekia beveik 9000 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.